Discussiebijeenkomst verkiezingsprogramma

Beste Haagse CDA'ers,

In maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om tot een sterk en gedragen verkiezingsprogramma te komen organiseert het CDA Den Haag een discussiebijeenkomst. Tijdens deze avond is er gelegenheid om van gedachten te wisselen over het Haagse verkiezingsprogramma. De programmacommissie is aanwezig om input te ontvangen voor het programma.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 september om 19.30 bij De Participatie Keuken, Guntersteinweg 377, 2531 KA Den Haag. Naar verwachting duurt de bijeenkomst tot 22:00 uur

Aanmelden
Vanwege de coronamaatregelen willen wij u vragen om u vooraf aan te melden in verband met de beperkte capaciteit en om de 1,5 meter afstand te hanteren. Mocht u willen komen dan raden wij u aan, u snel op te geven. U kunt zich aanmelden via dit formulier: https://forms.gle/NSPNRcEU977kMHrh8.

In het aanmeldformulier heeft u ook de gelegenheid om vooraf input mee te geven voor de discussiebijeenkomst. Alle input wordt ook doorgegeven aan de programmacommissie. Hierbij kunnen we niet de belofte doen dat we alle input kunnen behandelen of opnemen in het verkiezingsprogramma.

We kijken uit naar een mooie discussiebijeenkomst en hopen u te mogen verwelkomen! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.