Cees Pluimgraaff

Raadslid

Cees is ‘Kind van de kust’, ondernemer uit Scheveningen. In dat stadsdeel is hij dan ook breed bekend maar ook in de ‘Haagsche Hout’ en ‘Laak/Binckhorst’.  

In het dagelijks leven is Cees eindverantwoordelijk, binnen de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport (SNDR), voor alle paardenwedstrijden die onder weddenschappen worden verreden in Nederland. Dit betreft dus niet de dressuur en springwedstrijden of wedstrijden van/bij maneges, maar wel de koersen op bijvoorbeeld Wolvega, Alkmaar, Groningen en ‘Renbaan Duindigt’ te Wassenaar en de kortebanen in bijvoorbeeld De Lier, Nootdorp en Voorschoten. Daarnaast is hij leermeester in de horeca.

 Pluimgraaff zat van 2010 tot 2014 in de Haagse gemeenteraad als raadslid en was in de periode erna fractievertegenwoordiger voor het CDA, met onder andere de portefeuilles Scheveningen, economie en sport. Ook nam hij tijdens zijn raadsperiode zitting in de rekeningencommissie. Pluimgraaff is dus een oude bekende van de fractie en brengt een hoop ervaring met zich mee.

 

Raadslid en woordvoerder Ruimtelijke ordening, Wonen, Zeehavens, Rotterdamsebaan, De Kust gezond, Stations, Strandbeleid en stadsdelen Scheveningen en Haagse Hout.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.