23 april 2020

Cees op de markt aan de Stevinstraat

Aanpassingen van de gemeente zijn altijd met goede bedoelingen. Echter blijken ze in de praktijk niet altijd te werken. Zoals op de markt op Scheveningen aan de Stevinstraat. Met wit gemarkeerde vakken werd er meer structuur en orde verwacht.

De ondernemers kwamen er snel achter dat de plank een beetje verkeerd was. CDA-raadslid  Cees Pluimgraaff  en wisten dit met CDA-wethouder  Hilbert Bredemeijer  naar tevredenheid op te lossen voor nu.

De huidige opstelling van de markt, aan één zijde van de straat, bevalt zowel de bezoekers als de marktkooplui. Je zou zeggen houden zo. Echter worden er door de RIVM-maatregels nog collega's gemist zoals de stand met de kleding, de man van de producten voor de persoonlijke verzorging en wasmiddelen en de bloemenstand.

"Snel weer naar de oude situatie, maar daar is voorlopig geen geen reden voor, gezien de voorschriften van de overheid. Men hoopt op een snel herstel met bredere vertakking en die gedachte wordt door het CDA ondersteund", aldus Cees Pluimgraaff.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.