10 maart 2016

NLdoet. CDA doet mee. Jij ook?

Net als voorgaande jaren zal het CDA Den Haag weer meedoen aan de grootse vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Aanstaande vrijdag en zaterdag zullen fractieleden en vrijwilligers van het CDA meedoen aan diverse vrijwilligersacties in onze stad.

 

CDA-fractievoorzitter Daniëlle Koster is zaterdag te vinden bij buurttuin ’t Gouden Klavertje in Segbroek waar zij met andere vrijwilligers onder andere een schuurtje verbouwt, een composthoop verplaatst en planten snoeit en plant. Michel Rogier zal helpen bij villa Ockenburgh. Verschillende vrijwilligers verhuizen daar de inboedel van Brasserie Ock naar zeecontainers en leggen een grasveld en terras aan. Desh Ramnath tot slot zal met vrijwilligers van stichting Dosti een woning in de Schilderswijk opknappen.

De lokale CDA-fractie is enorm trots op het hoge percentage Hagenaars dat vrijwilligerswerk doet. Daniëlle Koster: ‘’Wij hopen dat bewoners van Den Haag die nog geen vrijwilligerswerk doen op deze NL Doet-dagen op een plezierige manier kennis maken met vrijwilligerswerk. Het geeft voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Doe jij ook mee?’’

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.