Kandidaten CDA
21 maart 2022

Officiële uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2022

Maandagochtend 21 maart is de officiële uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag bekend gemaakt. Al eerder werd duidelijk dat het CDA Den Haag 3 zetels heeft behaald. Er zijn in totaal 11455 stemmen uitgebracht op kandidaten van het CDA.

Het CDA Den Haag wil alle kiezers bedanken voor hun stem. Met uw stem heeft u ons uw vertrouwen gegeven. Ook de komende vier jaar zullen we onze inzetten voor de stad. We gaan aan de slag voor een Den Haag waar u zich thuis kunt voelen. Ook de vele vrijwilligers die zich hebben ingespannen willen we bedanken. Dankzij jullie inzet hebben we een sterke campagne kunnen voeren. Het resultaat hiervan is dat we drie zetels in de gemeenteraad behouden. We zijn alle vrijwilligers zeer erkentelijk voor hun grote inzet. En we zijn dankbaar voor jullie enthousiasme, energie en vertrouwen.

De komende periode zal vermoedelijk in het teken staan van gesprekken en onderhandelingen voor de vorming van een nieuw stadsbestuur. Het CDA Den Haag wil ondertussen graag met u in contact blijven. Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u kwijt via: Klik hier.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.