17 november 2016

Warme kerstgroet aan duizend Haagse ouderen

Op deze koude zaterdag bracht het CDA Den Haag een warme kerstgroet aan maar liefst duizend bewoners van Haagse verzorgings- en ouderenhuizen. Net als voorgaande jaren deelden CDA-vrijwilligers kerstplantjes uit aan ouderen. 

Naast fractieleden Daniëlle Koster, Michel Rogier, Desh Ramnath en Cees Pluimgraaff gingen ook kandidaat-Tweede Kamerleden Chris van Dam, Wytske de Pater, Marischa Kip en Gert-Jan Bakker en CDA-zorgwethouder Karsten Klein mee op pad om de Haagse ouderen tijdens deze donkere dagen een hart onder de riem te steken. CDA-woordvoerder ouderenzorg Michel Rogier legt uit waarom: ‘’Met het brengen van een kerstgroet en het uitdelen van de plantjes proberen wij ouderen, die vaak juist in deze dagen eenzaam zijn, op te vrolijken en te laten weten dat wij er voor hen zijn.’’

De Haagse CDA-afdeling greep de gelegenheid aan om met diverse ouderen in gesprek te gaan over de zorg in Den Haag en over problemen zoals eenzaamheid waar veel ouderen in Den Haag mee te maken hebben. ‘’Wij willen graag weten hoe wij onze ouderen nog beter kunnen ondersteunen’’, aldus Rogier.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.