Daniël Huising

Sommelsdijk

FunctieRaadslid (fractievoorzitter)
AdresMolenlaan 17
3245 CP  Sommelsdijk
Telefoonnummer06 - 55 10 68 45
E-mailadresd.huising@goeree-overflakkee.nl
BeleidsterreinenSport, Accommodaties (beheer en beleid), Dienstverlening, ICT, Horeca, Openbare orde en veiligheid, Bestuurlijke vernieuwing, Bestuurszaken, Personele zaken, Jeugdbeleid en Facilitaire zaken

Ik ben Daniël Huising. Samen met mijn vrouw en onze twee kinderen wonen wij in Sommelsdijk. Ik zet mij graag in voor de samenleving en mijn buurt. Zo sta ik voor de klas in Middelharnis, geef tennisles in Melissant en ben actief voor het jongerenwerk van de Emmaüskerk in Middelharnis. Nu wil ik ook via de politiek mijn bijdrage leveren.

Ik ben trots op Goeree-Overflakkee. Een eiland dat volop in ontwikkeling is. Het eiland had al aantrekkingskracht doordat het rust en ruimte ademt, maar langzamerhand raken we ook het wat stoffige imago kwijt. Er zijn steeds meer culturele en sportieve activiteiten en de bedrijvigheid neemt toe. Dit alles maakt het wonen en leven op Goeree-Overflakkee aangenaam, zeker ook voor jonge gezinnen.

Als vader van twee jonge kinderen vind ik het belangrijk dat we zuinig zijn op onze aarde en gericht zijn op de toekomst. We moeten zorgen voor dorpen die veilig, kindvriendelijk en aantrekkelijk zijn. Hierbij hoort een groene buitenruimte en een fijne leefomgeving met gevarieerde speel-, sport- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast moeten we de groei stimuleren door de lokale economie te ondersteunen.

Ik wil mij inzetten voor het eiland waar we aangenaam wonen. Zowel in de grotere dorpen, zoals Sommelsdijk en Middelharnis, als in een kleiner dorp, zoals Stad aan ‘t Haringvliet. Voor jong en oud. Daarvoor heb ik op woensdag 21 maart uw stem nodig. Kies voor vernieuwing in onze gemeenteraad!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.