25 oktober 2017

Start CDJA in Gorinchem definitief

Het gaat goed met het ledenaantal van het CDA in Gorinchem. Waar sommige partijen te maken hebben met een terugloop van het aantal leden, is bij het CDA in Gorinchem het omgekeerde het geval. 

Met name het aantal jongeren dat lid is geworden van het CDJA / CDA heeft volgens de lokale afdeling een groei doorgemaakt. Als gevolg van de groei wil het CDA in Gorinchem nu ook een jongerenafdeling oprichten. Een aantal jongeren heeft daarvoor het initiatief genomen welke op dit moment in een laatste fase verkeerd. Donderdag 23-11-2017 heeft de officiële oprichtingsbijeenkomst plaats gevonden. In het bijzijn van Lotte Schipper, landelijk voorzitter van het CDJA, werden Sifra, Thomas en Luc gekozen als het eerste bestuur van het CDJA in Gorinchem. Bestuur en fractie van het CDA Gorinchem zijn ontzettend blij met dit bericht. Geweldig om te zien dat er jongeren in onze stad zijn die geïnteresseerd zijn in politiek en onze samenleving en zich zo willen inzetten voor de stad waar zij wonen, onze stad. Wij feliciteren de initiatiefnemers, Sifra, Vera, Thomas en Luc en wensen hen een mooie tijd toe.

Ben jij tussen de circa 18 en 30 jaar en lijkt het jou leuk om mee te doen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sifra, Thomas of Luc. Stuur dan een email naar: [email protected] of rechtstreeks naar de initiatiefnemers [email protected]  of [email protected]

Lid worden kan rechtstreeks via www.cdja.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.