Zij-aan-zij-bijeenkomst

De CDA-afdelingen Delft, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Zoetermeer hebben het initiatief genomen een bijeenkomst te organiseren voor haar leden over het rapport 'zij-aan-zij' van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA. Dit rapport gaat over de toekomst van Nederland en is beoogd als start van de discussie over het verkiezingsprogramma van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen (maart 2021). 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 maart vanaf 19:30 uur in kerkelijk centrum De Regenboog, Nathaliegang 263 te Zoetermeer (op 6 minuten lopen vanaf station Zoetermeer). 

De directeur van het WI, Pieter-Jan Dijkman, zal het rapport inleiden, waarna de aanwezigen met elkaar in debat gaan over het rapport (via internet te downloaden: www.cda/wi). 

Kom op 5 maart meediscussieren over de toekomst van Nederland! Van harte welkom! 

Meer weten? Neem dan contact op met Frits von Meijenfeldt: 06-40427683.

Tot dan!

Aad van Tongeren, voorzitter van de CDA-afdeling Delft, Hans Alderliesten voorzitter van de CDA-afdeling Gouda, Sebastiaan de Groot, inkomend voorzitter van de CDA-afdeling Pijnacker-Nootdorp, Frits von Meijenfeldt, voorzitter CDA-afdeling Rijswijk en Jan-Renger Harwig, voorzitter CDA-afdeling Zoetermeer  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.