28 juni 2017

Meet & greet + Wereldcafe

CDA Gouda organiseert een aantal activiteiten in het kader van de recent gelanceerde #whatsupingouda campagne. Het gaat daarbij om een permanente campagne waarbij de komende weken vooral gericht zijn op het verzamelen van input voor het samenstellen van een nieuw verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen maart 2018.

Meet & Greet - 30 juni

Op vrijdag 30 juni is er een Meet & Greet bij winkelcentrum Bloemendaal, Brasserie Westenwind, Lekkenburg 57, 16:15-18:00 uur. Iedereen die wil kan aansluiten, belangstellenden zijn van harte welkom

Wereldcafé Croda - 6 juli

Op donderdag 6 juli is er een wereldcafé 'Van Parijs naar Gouda'. Een werkbezoek, rondleiding en discussie bij Croda (Buurtje 1, Gouda). 

Als follow up van onze politieke café’s deze keer een WERELDCAFÉ waarin we een bezoek brengen aan het bedrijf CRODA in Gouda. Onlangs opende Croda een nieuwe en zeer innovatieve biovergistingsinstallatie. We bezoeken het bedrijf en gaan er in gesprek o.a. over de betekenis van de wereldwijde 17 duurzame ontwikkelingsdoelen en het klimaatakkoord van Parijs voor Gouda.Vandaar de titel ‘Van Parijs naar Gouda’. Wat betekenen deze werelddoelen concreet in Gouda en voor ons? Hoe acteert Croda daarin en wat vinden zij belangrijk de komende jaren? Vanuit de werkgeversorganisatie VNO-NCW schrijft raadslid Eppy Boschma een boekje over deze 17 doelen en zal er die avond vanuit werkgeversperspectief meer over vertellen. Ook is wethouder Jan Willem van Gelder present en deelt met ons het perspectief vanuit gemeente Gouda. Opgave is noodzakelijk via [email protected] (uiterlijk 4 juli).

Mocht u niet bij één van bovenstaande activiteiten kunnen zijn en ons wel suggesties willen meegeven? Dan kunt u ons mailen via Eppy Boschma op mailadres [email protected], of haar bellen via 06-533 91 341. Meer informatie vindt u op www.cdagouda.nl. We hopen u te mogen ontmoeten en/of uw suggesties te mogen ontvangen!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.