Eppy Boschma

Mijn naam is Eppy Boschma.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Alledrie bezoeken ze de Plaswijckschool. Mijn man werkt als werkvoorbereider bij een bedrijf in Capelle. Zelf ben ik secretaris bij de werkgeversorganisatie VNO-NCW en MKB-Nederland in Den Haag. Ik houd mij daar bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, levensbeschouwing en ondersteun het bedrijfslevenplatform van de Verenigde Naties genaamd Global Compact Netwerk Nederland. We wonen met veel plezier in de wijk Plaswijck vlakbij de mooie en historische Bloemendaalsweg.

Graag zet ik mij in voor gezins- en kindvriendelijke buurten en wijken in Gouda. Waar kinderen veilig kunnen opgroeien en fijn kunnen spelen en waar mensen omzien naar elkaar. Geen speelplekloze buurten wat mij betreft.​ Het motto "fatsoen moet je doen" past bij mij. Waarin we mantelzorgers ondersteunen en voldoende oog houden voor onze ouderen. De menselijke maat!

Ik zet mij graag in voor CDA Gouda als volkspartij in Gouda. Voor en met iedereen. De afgelopen vier jaar heb ik dat vanuit mijn raadlidmaatschap ervaren. Ook de komende periode zet ik mij daar weer graag voor in. 

Samen kunnen we meer. Voor een Gouda dat we door willen geven.

Contact: eppy.boschma@gouda.nl
Blog: www.eppyboschma.nl
Facebook: eppyboschma
Twitter: eppyboschma
Instagram: eppyboschma

Terug naar Onze kandidaten

Lees hier de column in de rubriek Samen Meer van Eppy over speelplekken in Gouda

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.