10 oktober 2013

Lijstverbinding CDA, CU en SGP

GOUDA - Het CDA, de ChristenUnie en de SGP gaan in Gouda een lijstverbinding aan voor de gemeenteraadsverkiezing op 19 maart 2014.

Politieke samenwerking in Gouda is belangrijker dan ooit. In de afgelopen jaren hebben het CDA, de ChristenUnie en de SGP in Gouda goed kunnen samenwerken in de praktijk van het raadswerk. “We delen de christelijke inspiratie en hebben respect voor de verschillen in elkaars uitgangspunten en cultuur.” Zo is vruchtbaar samengewerkt. “In de komende raadsperiode zetten wij ons alle drie graag opnieuw en uit overtuiging in voor onze mooie stad. Natuurlijk met de democratische steun van vele Gouwenaars!” Dat zeggen Christiaan Karman, Harro Janssen en Harold Hooglander, de voorzitters van het CDA, de ChristenUnie en de SGP in Gouda.

Voor meer informatie www.cdagouda.nl, www.gouda.christenunie.nl, en www.sgp-gouda.nl. Indien u vragen heeft over dit persbericht kunt u contact opnemen met Christiaan Karman van het CDA Gouda (cjkarman@telfort.nl), Harro Janssen van de ChristenUnie (voorzitter@gouda.christenunie.nl) of met Harold Hooglander van de SGP (hooglander@sgp-gouda.nl)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.