22 maart 2017

Productieve ledenvergadering CDA Hillegom

Op de eerste lentedag van 2017 heeft het CDA Hillegom haar ledenvergadering gehouden. Het CDA is blij met de nieuwe fractieleden die zich al aardig thuis voelen. Een hartelijk welkom aan Jos Angevaare en Jan Zwaan. Jos is inmiddels benoemd als burgerlid in de gemeente Hillegom en Jan draait mee en ondersteunt de fractie. Bestuur en fractie zijn blij met hun kennis die zij nu al inbrengen.

De presentatie van de digitale nieuwsbrief tijdens de vergadering vraagt een actieve bijdrage van bestuur en fractie, maar biedt ons ook direct veel ruimte voor nieuwsfeiten. Het CDA hoopt op deze wijze iedere belangstellende te informeren over datgene waar wij als fractie of bestuur mee bezig zijn en als CDA Hillegom actief voor willen inzetten. Meer informatie over de nieuwsbrief vindt u binnenkort op deze site.

Onder het motto ‘Wat gaat goed en wat kan beter in Hillegom’ werden onderwerpen gevraagd die steeds onze persoonlijke aandacht hebben. Later dit voorjaar zal een mix van ideeën serieus worden bekeken en op geschiktheid voor ons CDA programma beoordeeld.  Zo worden leden persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van het Hillegoms CDA programma voor de verkiezingen van 2018. 

Het CDA nodigt u als Hillegommer  uit om ook uw opmerkingen en ideeën in te brengen. Deze site biedt u daarvoor de ruimte. Klik hiervoor op de Contact knop op deze website.

 Noteer in uw agenda van 2017 de volgende data:

  • 29 april fietsdag
  • 11 mei themabijeenkomst
  • 4 oktober de Algemene Ledenvergadering van CDA Hillegom.

 Op een later tijdstip worden programma`s bekend gemaakt.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.