15 december 2018

Kerstversiering Weeligenberg: Lichtpuntje in donkere dagen

De CDA afdeling van Hillegom gaf zaterdag 15 december vervolg aan een jaarlijkse traditie. Ook dit jaar is het Woonzorgcentrum Den Weeligenberg door het CDA Hillegom voorzien van een mooie kerstversiering. Diverse leden van de fractie, het bestuur en leden zetten zich in om de kerstsfeer te brengen in het zorgcentrum. Bewoners en personeel konden de versieringen bijzonder waarderen. De trouwe kern van het CDA Hillegom genoot zelf ook opnieuw van deze traditie.

Wethouder Karin Hoekstra en raadslid Jeanne Ruigrok gingen in het restaurant aan de slag met de kerstbomen. Fractievoorzitter Kees Langeveld had eerder deze week de kerststerren  aan het plafond bevestigd. Wethouder Fred van Trigt concentreerde zich op het op de kerstbomen in de gangen.

Voorzitter Monique van der Weijden keek terug op een geslaagde ochtend. Van der Weijden: “We doen dit sinds 2012. Het begon destijds tijdens de Vrijwilligersbeurs. In deze tijd van het jaar is het extra belangrijk aandacht aan mensen te besteden die wel een extraatje kunnen gebruiken.” Den Weeligenberg ligt aan de rand van Hillegom. Voor mensen met geestelijke problemen, zoals dementie of oriëntatieverlies, is dit een veilig thuis. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.