Wopke Hoekstra voor Rijksoverheid.nl
02 december 2019

Wopke Hoekstra bij kick-off CDJA Duin en Bollenstreek

Op 17 december zal niemand minder dan Wopke Hoekstra (minister van financiën, CDA)  het officiële startsein geven voor de oprichting van het CDJA Duin en Bollenstreek. Ook zal minister Hoekstra een korte speech houden en is er ruimte voor een Q and A met de minister. 

Het CDJA is een landelijke politieke organisatie voor jongeren gelieerd aan het CDA.  

Het CDJA Duin en Bollenstreek heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te betrekken bij de politiek. Verbondenheid is het primaire doel van het CDJA Duin en Bollenstreek. “Samen staan we sterk” is een motto dat bij ons hoog in het vaandel staat. Als we als Duin- en Bollenstreek de krachten bundelen en de armen uit de mouwen steken kunnen we een hoop bereiken, daar zijn wij van overtuigd, aldus Ben Lanser, bestuurslid van het CDJA Duin en Bollenstreek. Natuurlijk wil het CDJA Duin en Bollenstreek zoveel mogelijk opkomen voor de belangen van jongeren in onze streek. 

De oprichtingsbijeenkomst van het CDJA Duin en Bollenstreek zal plaatsvinden op 17 december vanaf 19:15 uur in Het Koetshuis van Kasteel Keukenhof, Kasteel Keukenhof 1, 2161 AN in Lisse. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje en uiteraard muziek dit met het CDJA  mee te komen vieren. Aanmelden kan via het e mailadres s.duivenvoorde@fioretti.nl maar is niet noodzakelijk, de avond is vrij toegankelijk

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.