Annemieke Kunst-Reekers

#4

 

Graag stel ik mij even voor: Annemieke Kunst-Reekers, getrouwd met Peter, (bonus)moeder van 5 kinderen, nog eentje thuis en opgegroeid in Hillegom. Rechten gestudeerd in Leiden en na de studie weer snel terug gekeerd naar Hillegom. Ik hou van mijn dorp en geniet van ons leven hier. Alles kan in Hillegom: heerlijk wandelen, alle boodschappen en voor de meeste andere zaken kun je hier lokaal ook terecht! Leuke restaurants, culturele activiteiten en veel sportaccommodaties! We wonen in een dorp met veel voorzieningen en daar zijn we rijk mee! 

Dat zal de komende jaren, met alle ontwikkelingen op het gebied van energie, klimaat en enorme opgaven op verschillende terreinen zoals woningbouw, steeds complexer en ingewikkelder worden. Hoe houden we ons dorp fijn, ruim en leefbaar en hoe zorgen we ervoor dat de generaties na ons hier nog steeds hun brood kunnen verdienen en op prettige wijze kunnen leven. 

Ik wil mij graag inzetten voor Hillegom vanuit het principe dat je niet alleen voor jezelf leeft! Als overheidsmanager breng ik veel ervaring en kennis mee.  Sinds juli 2021 ben ik om die reden actief voor CDA Hillegom als burgerraadslid om zo mijn steentje bij te dragen! Samen zijn we Hillegom. Doet u mee?!  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.