Fred van Trigt, getrouwd met Ellen en wij hebben samen zoon Jasper en dochter Lisanne.

Na de Johannesschool in Hillegom ben ik naar het Fioretti-college in Lisse gegaan en  daarna volgde de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam en een ‘carrière’ als leraar lichamelijke opvoeding op zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. Na wat omzwervingen, met onder andere bijbanen als trainer bij diverse Hillegomse sportverenigingen, ben ik vanaf 1999 werkzaam als directeur bij Sportfondsen Lisse en tot 14 april 2016 bij Sportfondsenbad Beverwijk. Tussendoor ben ik nog actief geweest als interim-manager bij Sportfondsen Hillegom en Sportfondsenbad Culemborg.

Naast een sportieve werkomgeving is sport voor mij ook in mijn vrije tijd altijd belangrijk geweest. Voetbal, zowel in de zaal als op het veld, tennis en skiën deed en doe ik graag. Maar ook een denksport als bridge vind ik leuk. En als ik dan toch bij een vereniging sportief actief ben, dan organiseer en praat ik graag mee: bestuurslid bij zaalvoetbalvereniging FC Elsbroek en vele jaren toernooicommissielid en later bestuurslid bij de Hillegomse Tennis Club. Erg leuk om te doen!

Interesse in het reilen en zeilen in Hillegom had ik al lang. Daadwerkelijk meepraten heb ik uitgesteld totdat mijn kinderen wat ouder en zelfstandiger waren. In 2008 ben ik als burgerraadslid actief geworden voor het CDA in de commissie ruimte en wonen en in 2010 ben ik tot raadslid gekozen. In april 2016 ben ik benoemd tot wethouder voor het CDA in Hillegom.

Bij het CDA staat de mens, in dit geval de inwoner van Hillegom, voor mij op de juiste manier centraal. Een mens met eigen initiatieven, die de ruimte krijgt deze te ontplooien maar die een ander niet beperkt in diens bewegingsvrijheid, respect toont voor een ander en solidair is met die ander. Een mens met een eigen verantwoordelijkheid die alles in het werk stelt zijn eigen boontjes te doppen. Maar wanneer een steuntje in de rug nodig omdat iemand het ondanks alle inspanningen niet redt, dan moet deze steun er zijn. Iedereen doet mee!

Speerpunten zijn er veel maar als ik er een paar moet noemen zijn dat voor mij de ondersteuning van inwoners die dit nodig hebben, speciale aandacht voor de ouderen en de jeugd in ons dorp, goede onderwijsvoorzieningen, betaalbare en eigentijdse sportvoorzieningen en een groen Hillegom. 

 Wanneer u contact met mij wilt kunt u mij via e-mail of per telefoon altijd benaderen! 

Contact

Uw gegevens

* Verplicht veld

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.