Lisette de Boer

Algemeen bestuurslid

Even een sprongetje terug in de tijd.

Mijn deelname aan de cursus politiek actief. Een bewuste keuze, niet een die je zomaar maakt. Gedreven vanuit het gevoel meer betrokken te willen zijn in onze samenleving. Een verschil te willen maken.

Vanuit huis politiek wel zijdelings meegekregen. Altijd geïnteresseerd geweest in 'hoe dat nu werkt' in de politiek. Regelmatig de opmerking gekregen; 'ik vind jou wel iemand voor in de politiek.' En zo begon mijn reis.

Wat mij zo pakte na het lezen van de kernwaardes van het CDA is: Dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is. Wij, ouders binnen onze gezinnen, spelen een belangrijke rol in de toekomst van onze kinderen. Wij brengen de volgende generatie groot. Ik zie dit als een grote verantwoordelijkheid. Wij als ouders van onze kinderen geven Hillegom door aan onze kinderen, en zij geven Hillegom weer door aan hun kinderen.

Zelf als moeder van twee energieke jongens wil ik Hillegom zo goed mogelijk doorgeven aan hen. Zodat zij een fijne plek hebben om op te groeien en om vrienden te maken in een veilige omgeving. Zodat zij later een fijn dorp hebben om in te gaan wonen en wie weet te gaan werken. Nu even terug naar het heden. Wij kunnen nu het verschil maken voor onszelf en voor onze opvoeders, de opa's en oma's. En voor onze kinderen en hun kinderen. Wat we nu bewerkstelligen en beslissen moet iets zijn wat op de lange termijn ook nog zijn vruchten af werpt.

Wij als samenleving maken met elkaar een mooier Hillegom.

Lisette de Boer - van Deursen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.