WMO Logeerzorg
26 februari 2021

Uitnodiging Debat 'Zorg dichtbij voor de Hoeksche Waard'

Uitnodiging voor Zoommeeting

Bezoek aan Hoeksche Waard door CDA Tweede Kamerlid en kandidaat Joba van den Berg, op 3 maart ’21,  georganiseerd door CDA Hoeksche Waard

Joba van den Berg, CDA Tweede Kamerlid en kandidaat zal op 3 maart a.s. een bezoek brengen aan de afdeling logeerzorg in de Open Waard. Trix van Os, directeur-bestuurder Alerimus en Mariëlle Hornstra, projectleider logeerzorg, zullen de rondleiding verzorgen. Gevolgd door een gesprek op het Wijckplein over hoognodige verbeterslagen op het gebied van beschikbaarheid en financiering van de logeerzorg. De logeerzorg heeft met de pilot allang zijn nut en voordeel bewezen. Met logeerzorg worden de zorgtaken tijdelijk van de mantelzorger over genomen.

Daarna zal Joba van den Berg via een Zoommeeting in gesprek gaan met deskundigen en belangstellenden . Daarbij zal Joanne Blaak, lijstduwer voor het CDA en in het dagelijks leven wethouder zorg en inclusieve samenleving in de gemeente Hoeksche Waard het onderwerp ‘Zorg dichtbij voor de Hoeksche Waard’ naar voren brengen.

Zorg Beschikbaar, Bereikbaar en Betaalbaar, ook in de Hoeksche Waard. Wat betekent de juiste zorg op de juiste plek in een gemeente zonder ziekenhuis? Hoe krijgen we de specialistische zorg naar onze gemeente? Is digitale zorg een kans of een bedreiging?

 

Heeft u interesse? Mail naar contact@hoekschewaard.cda.nl

 en u ontvangt een Zoomlink waarmee u online dit gesprek kunt volgen en/of aan meedoen aan het debat De bijeenkomst begint om 15.30 uur en wordt om 16.30 uur afgerond.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.