31 december 2020

winnaars van de fotowedstrijd 'Verbinding'

Begin december heeft teamCDAhw een fotowedstrijd uitgeschreven met als thema  'Verbinding'. Er kwamen direct prachtige foto's binnen. Aan alle inzenders onze hartelijke dank voor uw inzending. We hebben de foto's zorgvuldig bekeken en besproken. Behalve een mooie en goede foto wilden we graag dat het binnen het thema Verbinding in de Hoeksche Waard paste.

De winnende foto hebben we geplaatst op een kaart met een nieuwjaarswens aan de verenigingen in Hoeksche Waard.

De eerste plaats en dus de foto voor de kaart werd gemaakt door Susana de Jong-Monteiro. Een brug die de ene oever met de andere oever verbindt, in het mooie Hoeksche Waardse landschap. Een sfeervolle, prachtige foto die het thema verbinding, door bruggen te slaan, heel mooi weergeeft. Heel treffend.

De tweede plaats is voor de heer Wout Moret uit Strijen. 3 zwanen die eensgezind 1 kant op gaan in 1 van de vele wateren in de Hoeksche Waard. Zwanen staan voor liefde, wijsheid, kracht en harmonie. Een prachtige foto waarin het thema net iets minder scherp naar voren komt, maar zeker heel sfeervol Hoeksche Waard toont en daarom een welverdiende 2de plek.

De derde plaats voor de heer Piet Lammeree. Zijn inzending was een foto van een sterke ketting van verroeste ijzeren schakels. Ondanks weer en wind blijft de verbinding sterk. Goed in het thema, qua sfeer zochten we een meer open afbeelding en misten we een duidelijke link met de Hoeksche Waard. De foto is knap gemaakt, de ketting is haarscherp in beeld.

Winnaars, van harte gefeliciteerd! 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.