23 juli 2017

De Week van: Cees de Lange, Gemeenteraadslid voor Kaag en Braassem

Week 27

De week begon met het vieren van de verjaardagen van onze schoonzoon en onze kleinzoon. Voor het gemak gezamenlijk gevierd. Altijd weer gezellig zo'n feestje met de familie vlak voor het begin van de zomervakantie.

 

Maandagmiddag kwam Hein de Jong, bestuurslid van het CDA afdeling K&B, mij het concept verkiezingsprogramma brengen. Een programma voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden. Een leuke bezigheid om mij hierover in de vakantie een mening te vormen.

 

Maandagavond heb ik de gemeenteraadsvergadering bijgewoond, met daarin veel moties en amendementen die veel tijd in beslag namen. Een ervan was ingebracht door het CDA. Het betrof een amendement om een krediet beschikbaar te stellen om een onderzoek te doen naar de effecten van geluid en fijnstof door de toename van het vliegverkeer Schiphol. Het amendement werd aangenomen.

 

Dinsdagavond de vergadering van de Kerkenraad van de Gereformeerde Kerk in Woubrugge voorgezeten.

 

Deze week veel tijd doorgebracht op de volkstuin. Oogsten, teeltwisselingen en verwerking van zwarte bessen.

Ook een en ander gedaan aan de voorbereiding van de vakantie.

Dit alles is gelukt. Zaterdag vertrokken wij met de caravan voor enkele weken vakantie met als startpunt Noord West-Duitsland, ofwel Oost Friesland.

 

Cees de Lange

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.