24 november 2017

De week van: Johan Hoogendoorn, week 46

.......

 

Deze week begint weer als een “gewone” werkdag. Op maandag begin ik meestal een paar uurtjes later als compensatie voor het weekend. Even mijn meiden de deur uit helpen naar school, de huisdieren voeren een bakkie bij mijn moeder doen en dan naar Nieuwveen.

Één van onze Poolse werknemers is ziek thuisgekomen, met hem naar de huisarts, later naar de EHBO in het Alrijneziekenhuis Leiderdorp. Het blijkt toch ernstiger te zijn dan gedacht, en ik laat hem achter in het ziekenhuis, waar hij nog een aantal dagen zal  vertoeven.

Na vervroegd naar huis gegaan te zijn, de stukken voor de fractie van vanavond doorgenomen. Wij als CDA komen de week voor een officiële vergadering bijeen om gezamenlijk de stukken door te nemen, een standpunt te bepalen en te bepalen wie de woordvoerder bij de verschillende onderwerpen is.  Mijn onderwerp: de trekkershutten langs de Drechtoevers. Een lastig dossier, eigenlijk niet passend binnen de huidige kaders van de MRSV en bestemmingsplan, maar doordat deze aanvraag al lang loopt en er verwachtingen zijn gewekt, nog geen gelopen race. Wordt vervolgd.

 

Het lijkt of je als BHV-er overal voor ingeschakeld word,  of ik even een trombose prik kan geven aan een medewerker die bij nader inzien toch niet zelf durf te prikken… L nu ben ik geen fan van naalden, maar na een paar dagen is het een klusje van niets… zo zie je maar, bijna alles went.

 

Woensdagavond eerst een ledenvergadering van de basketbal vereniging waar ik penningmeester van ben. Ik ben penningmeester geworden toen mijn dochter daar nog fanatiek speelde, echter er was geen team meer waarin ze mee kon spelen. Ik maak dit seizoen nog af, dan zal ik het netjes overdragen.

Daarna een vergadering voor ons campagneteam. Wij als CDA doen weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 #GR2018, daar hoort een stevige campagne bij, wij hebben al een heel aantal acties in voorbereiding, als u dit leest zijn de eerste posters geplakt, ons programma wordt tot de laatste puntjes uitgewerkt, en de verkiezingslijst wordt momenteel samengesteld. U hoort nog van ons.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.