08 maart 2022

EVEN VOORSTELLEN: Kandidaat 6: Hen van der Meer uit Roelofarendsveen

EVEN VOORSTELLEN..............

KANDIDAAT 6:

Mijn naam is Hen van der Meer. Ik ben getrouwd met Diana en samen hebben wij twee dochters en twee kleinkinderen. Ik ben eigenaar van PN van der Meer BV. Een kleinschalige bloemenkwekerij met niche producten in Roelofarendsveen.

Voor 2005 heb ik mij ook ingezet voor het CDA. Omdat ik met John Hoogenboom in 2005 de cabaret groep Wakker Alkemade opgericht had besloot ik toen dat mijn burgerlidmaatschap en het cabaret niet te verenigen was. Wel bleef ik nog een aantal jaren in het bestuur van het CDA actief. Binnen mijn bedrijf zijn er de laatste jaren enkele veranderingen doorgevoerd wat veel aandacht vroeg en ben ik op de achtergrond de politiek altijd een beetje blijven volgen.

Nu de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen aanstaande is ben ik weer benaderd door het CDA of ik mij verkiesbaar wil stellen bij de komende verkiezingen van 16 maart.

Waarom wil je mee praten met de politiek ?

Er gebeurd veel en er word over veel dingen een besluit genomen. Ik hoor nog al eens onvrede en soms ook terecht, je moet maar net een probleem hebben en je niet gehoord voelen. Het zou mooi zijn als wij als CDA dan net het verschil zou kunnen maken, en misschien net wel dat zetje naar een oplossing zou kunnen verwezenlijken.

Ga stemmen op 16 maart om het verschil te maken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.