Thijs Mooren

Raadslid, kandidaat

Ik ben Thijs Mooren, geboren en getogen te Hoogmade. Ik woon samen met Vera in Hoogmade en ben trotse vader van een dochter (3) en een zoon (1,5). Ik werk met mijn twee broers en mijn schoonzus samen op ons familiebedrijf ‘de Groshoeve’.

Opleiding en beroep
Na de middelbare detailhandel school ben ik gaan werken op Bloemenveiling Aalsmeer. Daarna ben ik het familiebedrijf ingerold en heb ik het kaas maken geleerd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een melkveehouderij met 250 koeien en boerenkaasmakerij. Ik ben verantwoordelijk voor de bereiding van de echte rauwmelkse boerenkaas en daarnaast heb ik ook nog een rijdende kaasspeciaalzaak.

Nevenactiviteiten
Naast het samenwerken met mijn familie op de boerderij, spreek ik in mijn rijdende kaasspeciaalzaak veel mensen uit verschillende hoeken van de samenleving. Ik ben vijf jaar lid geweest van de Noteringscommissie voor Boerenkaas van de Bond voor Boerderij Zuivelbereiders (BBZ). En ik probeer nog af en toe een wedstrijd te fluiten voor voetbalclub MMO. Momenteel is het raadslidmaatschap de enige nevenactiviteit die ik vervul. Hopelijk kan ik dit voorjaar mijn passie voor het racefietsen weer oppakken…

Waarom CDA?
Het CDA heeft in het verleden haar verantwoordelijkheid genomen, en zal ook in de toekomst doen: het CDA is niet bang om mee te beslissen over moeilijke onderwerpen.
Daarnaast zijn mijn vriendin en ik allebei in een warm katholiek gezin opgegroeid. Onder alle omstandigheden goed voor elkaar zorgen en hard werken om er samen iets moois van maken: daarom CDA.
Ik wil mij inzetten voor een evenwichtige belangenbehartiging van alle 11 kernen en voor een economische en duurzame landbouw in Kaag & Braassem. Daarbij is mijn motto: zonder strijd geen overwinning!

E-mailadres: moorenkaas@hotmail.com Tel: 06-29046396  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.