Pensioentour Pieter Omtzigt in Rijnsburg

Op woensdag 15 februari doet de pensioentour van Pieter Omtzigt, kamerlid en kandidaat voor het CDA bij de komende verkiezingen, ook onze regio aan! Vanaf 19 uur is hij te gast in Rijnsburg. De bijeenkomst wordt gehouden in Klok7 in het complex van FloraHolland in Rijnsburg en staat open voor alle belangstellenden. Aanmelden is niet nodig.

Pieter Omtzigt heeft al een flink aantal plaatsen in Nederland aangedaan met zijn pensioentour en trekt steeds volle zalen. Pensioen is een thema waarover veel Nederlanders zorgen hebben. Al sinds 2003 houdt hij zich als kamerlid met dit onderwerp bezig. De afgelopen jaren ontwikkelde Omtzigt zich tot de luis in de pels van de regering. In september 2016 ontving hij de Prinsjesprijs, die wordt uitgereikt aan een politicus die van bijzondere betekenis is voor het gezag van het parlement en voor de vitaliteit van de parlementaire democratie.

De avond staat open voor alle belangstellenden. De ontvangst is om 19 uur met koffie, het programma start om 19.15 uur. Op het complex van FloraHolland is voldoende parkeergelegenheid. Houdt u rekening met een paar minuten loopafstand naar Klok7. Komt u ook?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.