14 november 2017

Adger van Helden gekozen tot CDA-lijsttrekker en fractievoorzitter

We hebben een lijsttrekker! Dinsdagavond hebben de leden van het CDA tijdens de Algemene ledenvergadering de voordracht van het bestuur om Adger van Helden voor te dragen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen, overgenomen. Een mooie opkomst, unanieme steun voor de nieuwe lijsttrekker en positieve gesprekken over thema's uit het concept-verkiezingsprogramma.

Adger van Helden: "Met steun van de leden van CDA Katwijk ga ik samen met het #teamCDA de komende maanden op pad om de kiezers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te overtuigen dat het CDA op 21 maart 2018 uw stem verdient. We mogen trots zijn op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben maar er is ook nog genoeg te doen in de zorg, voor de bereikbaarheid en in hoe we met elkaar omgaan en samen leven."

Fractievoorzitter
Maandag 20 november heeft de CDA-fractie Adger van Helden gekozen als fractievoorzitter. Jonathan Weegink werd hartelijk bedankt voor zijn inzet als fractievoorzitter de afgelopen periode. Weegink is door de fractie gekozen als vice-fractievoorzitter. 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.