Portretfoto Mona Keijzer voor Rijksoverheid.nl
19 mei 2020

CDA organiseert meeting met staatssecretaris Mona Keijzer voor MKB'ers

Coronacrisis... Hoe nu verder?

De coronacrisis betekent een moeilijke en volstrekt unieke situatie voor ons land en zeker ook voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Met name onze ondernemers, waaronder onze midden- en klein bedrijven en familiebedrijven, worden hard geraakt en houden soms met moeite het hoofd boven water. Er zijn ook ondernemers die deze tijd als kans zien om ondernemen op een andere wijze vorm te geven. Op donderdag 28 mei gaat staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer heel graag ‘digitaal’ met hen in gesprek.

Laat jouw ondernemersverhaal horen!

Aanmelden
Meld je hier direct aan of ga naar www.cda.nl/digitale-mkb-tour/ voor meer informatie over de digitale Teams meeting. Deze zal onder leiding staan van CDA Katwijk fractievoorzitter Barend Tensen. Voor vragen kun je contact met hem opnemen via barendtensen@raadkatwijk.nl. Er is een limiet dus meld je snel aan en stuur je meest prangende vraag aan Mona alvast in. Na aanmelding ontvang je een mail met instructies voor de meeting. De meeting zal plaatsvinden van 16:30 tot 17:15 uur.

Samen uit de crisis
Heb je vragen over de door het kabinet genomen steunmaatregelen? Hoe gaat de anderhalve meter samenleving eruitzien? Wat betekent dat voor jouw onderneming? Kortom: hoe komen we hier samen uit? Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens deze informele meeting waarbij ook CDA-Kamerleden Hilde Palland (MKB en familiebedrijven) en Mustafa Amhaouch (bedrijfslevenbeleid, MKB) zullen aanschuiven. Zien we je daar?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.