22 september 2020

Praat mee met CDA Katwijk over wonen / woning zoeken in Katwijk

Praat mee! Op woensdag 30 september organiseert het CDA een online sessie over wonen. Een woning zoeken is op dit moment een drama in onze gemeente. Er is een enorm tekort aan betaalbare (starters)woningen, doorstroom verloopt moeizaam en ook voor senioren is het lastig iets geschikts te vinden. Op dit moment werken we met de gemeente aan een woonagenda voor de lange termijn. Dat is een document waarin we gaan bepalen hoe we de woningmarkt de komende jaren willen organiseren. Héél belangrijk dus.

Een woning zoeken is op dit moment een drama in onze gemeente.

Online sessie
CDA woordvoerder wonen en fractievoorzitter Barend Tensen gaat daarom graag online met jullie in gesprek om te horen waar jullie tegenaan lopen. Dan kunnen wij dat meenemen in de gemeenteraad. De online sessie, via Microsoft Teams, zal plaatsvinden op woensdag 30 september, van 19:15 uur tot 20:30 uur.

Interesse? Meld je nu aan!
Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar fractie@cdakatwijk.nl. Dan sturen we je een link om mee in te loggen. Wees er snel bij want er is een limiet aan het aantal deelnemers. Zien we je daar? Voor vragen kunt u contact opnemen met Barend Tensen (06-12176706)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.