29 augustus 2016

Uitnodiging: Praat mee over HOV en de landelijke politiek

De zomervakantie is weer voorbij, het 'gewone' leven pakt de draad weer op. Voor het CDA Katwijk is dat een mooi moment om met u te praten over actuele politieke zaken, tijdens een openbare bijeenkomst op woensdag 7 september. Zo wordt er al enige tijd gesproken over Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) richting Katwijk aan Zee, met ingrijpende gevolgen voor de infrastructuur. Zo zouden de rotondes op de Zeeweg moeten verdwijnen en wordt de inrichting van de Zeeweg en de Tramstraat ingrijpend aangepakt. Graag horen wij van u hoe u in dat onderwerp staat. Raadslid Adger van Helden praat u bij over de actuele stand van zaken en vertegenwoordigers van Smart Village doen hun idee├źn uit de doeken.

CDA1000
Verder vragen we uw input voor onze delegatie naar CDA1000. Het CDA schrijft voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer van maart 2017 samen met haar leden het verkiezingsprogram. Binnenkort schuift een delegatie vanuit Katwijk aan bij de programcommissie. Geeft u hen input mee over zaken als Eerlijke economie, Zorg voor elkaar en Familie & Gezin?

Na een kort besloten deel start het openbare deel van de bijeenkomst om 20.15 uur. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 7 september in De Burgt, Burg. Koomansplein in Rijnsburg.

Voor meer informatie kunt u mailen naar secretaris@cdakatwijk.nl. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.