In de stemwijzer op het CDA uitgekomen? Geen nood! We beantwoorden hier je meest prangende vragen.

Ben ik die enige die op het CDA uitkomt?

In 2014 stemden er 5.488 Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers op het CDA. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart vorig jaar waren er in Katwijk zelfs 8.263 stemmen op het CDA, 1 op de 5 stemt in Katwijk dus CDA. Je bent op 21 maart 2018 dus zeker niet de enige die CDA gaat stemmen.

Komen Irene en Adger nu bij me op bezoek?

Dat kan! Irene, Adger en heel #teamCDA gaan veel op pad en horen ook graag jouw verhaal. Nodig ons uit en we komen langs. Stuur even een mailtje naar fractie@cdakatwijk.nl.

Is het CDA er ook wel voor jongeren?

Natuurlijk, het CDA is een brede volkspartij waarin iedereen welkom is die ons gedachtegoed kan onderschrijven. Wij houden wel van een feestje zoals de jaarlijkse dorpsfeesten en zetten ons in voor goed onderwijs en meer woningen voor starters. Je kunt bij het CDA uit meerdere jongeren kiezen. Onze lijsttrekker Adger van Helden is nog geen 30, en daarnaast zijn de twintigers Barend Tensen en Jonathan de Mooij uit Rijsburg kandidaat. De jongste van ons team was pas jarig, Jacco van Duijn staat op plek 6 en is net 24 jaar.

Moet ik nu iets posten met #teamCDA?

Nee hoor, dat doen wij wel. Al is iedereen welkom om aan te sluiten bij #teamCDA!

Ik wil er nog even over nadenken…

Verstandig, stemmen is een groot goed en een serieuze aangelegenheid. Lees hier wat onze speerpunten zijn voor de komende jaren.

Stemmen is geheim

Niemand hoeft natuurlijk te weten dat je CDA hebt gestemd.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.