Lisette van der Maden - van Beelen

Raadslid

Geboren in 1980 en inmiddels alweer 9 jaar getrouwd met Erik van der Maden. Wij zijn de trotse ouders van twee kinderen, Xander (4) en Sofia (2).

Opleiding:
Laboratorium techniek chemische-fysisch, ROC leiden, Havo, Andreas College, lokatie Pieter Groen

Beroep:
Ik ben 8 jaar werkzaam geweest op verschillende laboratoria, zowel op de werkvloer als bij quality assurance. Vervolgens heb ik 4 jaar gewerkt als Sales assistent en momenteel geniet ik al twee jaar voltijd van mijn kinderen als huisvrouw.

Persoonlijk:
Ik ben in Katwijk geboren en opgegroeid, maar sinds bijna 3 jaar woonachtig in Valkenburg in de mooie wijk 't duyfrak. We kerken in de gereformeerde Goede Herder kerk, waar ik ook actief ben in oa de jeugddienstcommissie. Ik en mijn gezin voelen ons thuis in Valkenburg, wij hebben onze plek hier gevonden. Ik wil in Valkenburg mijn kinderen groot brengen en ik wil dat zij kunnen opgroeien in een samenleving waar men omziet naar elkaar. Dit komt iedereen ten goede, kinderen, jongeren en ouderen! Een sterke samenleving maken we samen, in verantwoordelijkheid voor onszelf en naar elkaar. Ik wil stem geven aan de jonge, christelijke ouders in onze gemeente.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.