Mark Vlieland

bestuurslid | Katwijk aan Zee

Ik ben Mark Vlieland 31 jaar en ga eind dit jaar samenwonen met Suzanne. Op dit moment is ons nieuwbouwhuis in Katwijk aan Zee in aanbouw. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als manager vastgoed bij VDP Vastgoed in Katwijk. Ik zorg dat vrijgekomen woningen spoedig als mogelijk weer worden verhuurd, voer de contract gesprekken en doe de overdracht van de woningen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van het onderhoud van de diverse woningen/ appartementen.

Daarnaast zet ik mij sinds begin 2015 in voor het CDA Katwijk, ik maak deel uit van het bestuur. Binnen het bestuur houd ik mij voornamelijk bezig met communicatie activiteiten (Facebook, Twitter en Instagram).

Politiek, zowel landelijk als lokaal hebben mijn grote interesse. Van huis uit zijn wij CDA-ers, mijn opa L. W. Schaap voorop! Aan de zijlijn blijven staan is niets voor mij, want je bereikt er niets mee. Door mijn inzet voor de partij wil ik een steentje bijdragen aan onze samenleving. Pas ik voor 100% de CDA jas? Nee! Maar ik trek hem wel aan, want de partij past het beste bij mij. In het verlengde van mijn werkgebied wil ik mijzelf bezig houden met de woningmarkt (zowel huur als koop). Er moet een goed evenwicht zijn in het aantal woningen voor zowel starters, gezinnen als voor ouderen. De vraag naar woningen is groot en het aanbod helaas klein.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.