Peter Waaijer

Voorzitter

Ik ben Peter Waaijer en ik woon meer dan 20 jaar met veel plezier in Krimpen. Ik ben geen Krimpenaar van geboorte. Ik ben geboren in De Bilt en na de middelbare school in Utrecht studeerde ik economie in Rotterdam. Mijn eerste baan was in Rotterdam en dat trok me blijvend naar deze regio. 

Samen met Berend Wierenga vormen wij het nieuwe CDA bestuur afdeling Krimpen aan den IJssel. Zowel Berend als ik tellen een paar grijze haren. Wij zoeken nadrukkelijk naar jonge mensen die mee willen doen via de politiek Krimpen een fijne plek te laten blijven om te werken en te wonen. Krimpen heeft nog een overzichtelijke grootte om echte problemen te onderkennen en om er iets aan te doen. Voor jonge mensen biedt dit de kans actief mee te denken en plannen te boetseren voor het Krimpen van de toekomst. 

In de Krimpense omgeving kun je rechtstreeks met de fractie en de wethouder praten over zaken die je graag anders wil. Onze oproep is wordt lid van het CDA bestuur en werk actief mee hoe we Krimpen in de toekomst willen vormgeven.

Ik zie u gaarne op een van onze vergaderingen. U kunt mij per email bereiken op [email protected]  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.