14 februari 2019

CDA geeft Valentijnstaart aan Hospice Lansingerland

Op 12 februari heeft het CDA Lansingerland samen met Monique de Veld-van Hassel #10 CDA Zuid-Holland en Maarten Jansen #2 CDA Delfland een taart gebracht bij Hospice Lansingerland.

Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving. Of dat nu op de vereniging is, als mantelzorger, hulpverlener, zorgmedewerker of als goede buur. Iets doen voor een ander is belangrijk voor de leefbaarheid. In het kader van Valentijnsdag zetten we daarom een aantal organisaties extra in het zonnetje.

Zo bracht het CDA onder andere een taart langs bij Hospice Lansingerland. Deze instelling is een goed voorbeeld van hoe het CDA laatste zorg voor ogen heeft: Hospice Lansingerland heeft als doel een plek te bieden waar terminaal zieke mensen en hun naasten de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen in een gastvrije en huiselijke omgeving. De gast houdt zelf de regie, waarbij gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Er is volop ruimte voor de gast, maar ook voor de naasten.

Het CDA bedankt alle werknemers/vrijwilligers van Hospice Lansingerland voor het ontzettende zware werk.

 

www.hospicelansingerland.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.