Frans Ammerlaan

Fractielid

Frans Ammerlaan

Na jaren als ondernemer met ons familiebedrijf Bakker Ammerlaan actief te zijn geweest in  Lansingerland en de regio en samen met collega winkeliers te hebben gewerkt aan sterke centra, wil ik mij nu als Raadslid voor de samenleving van Lansingerland inzetten.

Naast het leiden van ons bakkersbedrijf ben ik ook ruim 30 jaar actief geweest in diverse bestuursfuncties bij winkeliersverenigingen, (vice-)voorzitter van de overkoepelende ondernemersorganisatie DVZ in Zoetermeer en 15 jaar lid geweest van de regiocommissie KvK-Oostland. Bij Soccer Boys ben ik 6 jaar penningmeester en jaren medeorganisator van het “Gerard Dahlestoernooi” geweest. Ook heb ik samen met andere Bleiswijkse ondernemers in de groep Kranenburg me vele jaren bezig gehouden met de ontwikkeling, realisatie en vorig jaar verbouwde Winkelcentrum Kranenburg en het project De Vluchtheuvel aan de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Ik ben 62 jaar en woon mijn hele leven in Bleiswijk, geboren in het Villapark (Hoefweg), o.a. jaren gewoond boven de winkel in de Dorpsstraat en woon inmiddels al jaren met mijn gezin aan de Karel Doormanlaan. Binnen onze familie is het vanzelf sprekend om het bestuurlijk actief zijn in de samenleving, immers samen met elkaar kom je verder. Zo was mijn opa o.a. locoburgemeester tijdens de 2e wereldoorlog en was mijn vader bestuurslid van diverse Bleiswijkse organisaties.

Als raadslid wil ik een verbinder zijn tussen inwoners en de gemeente. Ik ga mij hard maken voor levendige, aantrekkelijk centra van onze kernen, een goed ondernemersklimaat, goede contacten in de regio en betere bereikbaarheid.

Commissie Algemeen Bestuur, rekeningcommissie en Hoefweg.

TEL: 0653981900

Email: fransammerlaan@gmail.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.