Ik ben trots op mijn stad Leiden. Ik ben er geboren, getogen, heb er gestudeerd en woon er al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben trots op onze oude historische binnenstad, op de oudste universiteit van Nederland,  op Leidens Ontzet maar ook op ons toonaangevende Bio Science Park. Trots op de ondernemers die onze binnenstad laten bruisen, maar ook trots op alle Leidenaren die verenigingen laten leven. Trots op het feit dat je met veel plezier kan wonen, werken, studeren en opgroeien in onze stad.

Ik wil me als gemeenteraadslid graag inzetten voor het verder versterken van onze stad. Ik wil me inzetten voor een stad waar iedereen kan meekomen, waar je veilig over straat kan. Een stad die bruist van de gezelligheid, waar je goed kan studeren. Een stad waar Leidenaren wonen in een goed onderhouden en schone wijk. Een stad die luistert naar haar inwoners en het lef heeft om plannen te wijzigingen als er geen draagvlak voor is. Een stad met een sterke economie met kennisintensieve bedrijvigheid maar ook de slager op de hoek. Een stad waar we actief met Leidenaren meedenken om de stad duurzamer te maken. Een stad waar Leidenaren kunnen sporten op florerende verenigingen. Een stad die haar financiën op orde heeft en die niet de rekening doorschuift naar toekomstige generaties.

Voor het CDA ben ik naast fractievoorzitter lid van de commissie Werk en Middelen en voer ik het woord over de Economie en over Financiën. In de Raad voer ik eveneens het woord over Cultuur, Werk & Inkomen, Onderwijs, Zorg en Sport. Naast mij Raadslidmaatschap ben ik beleidsadviseur Economische Zaken en coordinator Programma Binnenstad in de gemeente Gouda, columnist voor het Leids Nieuwsblad, vader van 3 Leidenaren van 10,8 en 4, getrouwd met Heleen, voetballiefhebber, stadshistoricus, Den Tonkelaar-redenaar tijdens Leidens Ontzet en spelend lid van het Onovertroffen 3e Veteranenelftal van voetbalvereniging RCL in Leiderdorp.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.