10 oktober 2020

CDA 40 jaar

Het CDA bestaat 40 jaar. Al veertig jaar denkt het CDA na over de toekomst van Nederland en neemt het daadwerkelijk actie en verantwoordelijkheid om ons land gereed te maken voor de steeds veranderende toekomst. En altijd met het oog op de hele samenleving. Dat doet het CDA natuurlijk in volksvertegenwoordigingen op alle niveau’s in Europa, in Den Haag, in de Provincie enWaterschappen en ook in Leiderdorp. Maar er wordt ook volop nagedacht en gediscussieerd over de toekomst van onze samenleving in tal van geledingen van de partij.  

Een verjaardag als deze hoort een feestje maar dat gaat nu even niet. Wel kregen alle leden uit Leiderdorp van het allereerste uur een traktatie, die op de vereiste Covid afstand, maar met een brede lach werd aangenomen. Op de eerste foto staat mevrouw van der Bijl met het CDA raadslid Medea Hempen (met mondkapje). Op de andere foto staat Nico van Jaarsveld, een lid die vele Leiderdorpers kennen, want Nico zat ook vele jaren in de gemeenteraad. Het CDA is ook immers ook binnen Leiderdorp al veertig jaar actief en betrokken bij alles wat in onze mooie gemeente gebeurd.

Een partij kan niet bestaan zonder leden. Wilt u ook meedoen en meedenken of ons eenvoudigweg ondersteunen? Neem contact op met de fractie of wordt lid! Het is natuurlijk ook mogelijk om geheel vrijblijvend eens kennis te maken met een fractielid of een keer mee te lopen bij een fractievergadering of raadsvergadering om te zien en te horen, hoe fractieleden en vrijwilligers zich inzetten voor Leiderdorp. 

Mail of bel naar onze secretaris Jan van Trigt via [email protected] of 06-53359753.

CDA voor een land dat we door willen geven!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.