26 februari 2022

CDA op de markt bij Winkelhof

Op zaterdagochtend 26 februari 2022 stonden we met een aantal mensen van het team CDA Leiderdorp heerlijk in het zonnetje op de markt bij het Winkelhof. Onze lijsttrekker Medea Hempen was van de partij, samen met Mirjam van der Stelt (#2), Jan van Trigt (#15) en lijstduwer Joop van Huut. De oude bakfiets die al meer dan 12 jaar dienst doet, mocht weer uit de stalling. Met koffie van Grand Café Hofplein en krentenbollen van bakker ’t Stoepje, stapels folders en de vertrouwde CDA-pepermuntjes konden we aan de slag: praten met onze inwoners!

Zoals altijd kwam elk onderwerp aan bod. Het was iets minder corona, en iets minder landelijke politiek. En veel over de verdrietige omstandigheden waarin de bewoners van Oekraïne zich bevinden. Uiteraard zijn ook lokale zaken besproken, zoals de woningnood, parkeeroverlast en de vele fietsendiefstallen bij het Winkelhof.

Opvallend veel positieve reacties gehad. Uiteraard zijn er mensen die geen behoefte hebben aan een folder en een gesprek. Soms omdat men niet wil gaan stemmen en soms omdat een andere partij de voorkeur heeft. En dat mag, in een democratie!

En dat gevoel van eigen keuzes mogen maken, luisteren naar elkaar en respectvol met elkaar omgaan overheerste op deze zonnige zaterdagochtend.

Bedankt voor de mooie gesprekken!

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.