17 april 2011

Maarten Jansen draait voor het Epilepsiefonds

Afgelopen dinsdag heeft het CDA-gemeenteraadslid Maarten Jansen, een uur lang op Radio Midvliet muziek gedraaid voor het Epilepsiefonds. Presentator Dick van As zet zich in voor het Epilepsiefonds en heeft plaatsgenoten gevraagd om op Radio Midvliet een uitzending te verzorgen met als tegenprestatie een donatie voor het Epilepsiefonds.

Maarten draaide Eric Clapton met Tears in Heaven voor de slachtoffers van het drama in Alphen aan de Rijn. Daarnaast kwamen ook nog nummers van Doe Maar, Supertramp, Caro Emerald en INXS voorbij. In het programma is Dick van As geïnterviewd over epilepsie en hoe belangrijk verder onderzoek is. Het Epilepsiefonds heeft veel geld nodig voor onderzoek en ondersteuning van patiënten. De extra aandacht die de komende weken aan het fonds wordt gegeven is een aanloop naar de huis-aan-huis collecte eind mei.
De CDA fractie heeft tevens in het programma aangeboden te gaan collecteren voor het Epilepsiefonds. De CDA fractie heeft met het draaien van nummers in totaal 300 euro geschonken aan het fonds.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.