03 januari 2021

Oliebollenactie CDA weer succes!

CDA trakteert hulpverleners en bewoners verzorgingshuizen op 1000 oliebollen
Elk jaar trakteert het CDA op oliebollen voor de bewoners van de verzorgingshuizen in onze gemeente én voor het personeel, politie en brandweer. De actie is bedoeld om de band met ouderen en hulpverleners te bevestigen en te verstevigen. Dit jaar is dat vanwege de corona-pandemie extra belangrijk.

Waardering
“Het gaat in deze moeilijke tijd vooral om blijk te geven van onze grote waardering voor hulp- en zorgverleners in onze gemeente,” aldus CDA-fractievoorzitter Ron van Duffelen, die meehielp met de bezorging in Schoorwijck en Het Anker. “Helaas is het dit jaar niet mogelijk om uitgebreid met de mensen in gesprek te gaan, maar de aandacht en zorg is er niet minder om. En de oliebollen smaken zeker zo goed als in voorgaande jaren! ".
Zowel de bewoners van de tehuizen als het verzorgend personeel stelden de oliebollenactie erg op prijs. Bij Het Anker, één van de locaties, gingen organisator Atze Dijkstra en Ron van Duffelen samen op de foto. 

Ode aan hulpverleners
CDA raadslid Jan Hendriks schreef speciaal voor de oliebollenactie een ode aan de hulpverleners. In de ode spreekt het CDA haar waardering uit: ‘Dank voor jullie hulp, steun en mooie rol! Hierbij een kleine attentie: een oliebol!’
De 1000 CDA-oliebollen van bakker Wesseling werden verder bezorgd bij Schoorwijck, Prinsenhof, De Mantel, Vliethof, hospice Het Vliethuys, brandweer, politie en het personeel van ziekenhuis Antoniushove.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.