25 mei 2023

Open wijkbijeenkomst Heuvel en Amstelwijk groot succes

Woensdag 24 mei was De Heuvel in Leidschendam de tweede halte voor de CDA-fractie in de reeks open wijkbijeenkomsten in de gemeente. De fractie verwelkomde een grote groep bewoners die hun zorgen en ervaringen in de wijk deelden.

Omdat de wijkbijeenkomsten van het CDA geen vastomlijnde agenda hanteren, hebben bewoners de mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. En dat gebeurde zeker. Zorgen over parkeerbeleid, handhaving, de energietransitie en veiligheid op straat waren duidelijk te horen, maar het was duidelijk dat er ook zorgen zijn om ongedierte en het behoud van het groen in deze wijk.

CDA fractievoorzitter Ron van Duffelen blikt tevreden terug: "Bewoners zijn de oren en ogen van onze wijken, zij weten heel goed wat er speelt in hun wijk en wat er nodig is  om de leefbaarheid te behouden of verbeteren. Het is dus heel belangrijk dat onze inwoners worden gehoord en dat hun input wordt meegenomen in de gemeenteraad. Dankzij de aanwezigen hebben we waardevolle inzichten opgedaan die we, waar mogelijk, meenemen in ons raadswerk. Twee maanden geleden hadden we een bijeenkomst in Voorburg-West en de komende periode zullen we ook in andere wijken nog bijeenkomsten organiseren.”

De volgende wijkbijeenkomst zal plaatsvinden in Voorburg. Zodra de datum en locatie bekend zijn wordt dit via de website en sociale media van CDA Leidschendam-Voorburg gecommuniceerd.

Wilt u in de tussentijd uw zorgen delen met de CDA fractie over wat in úw wijk speelt? Dan kunt u dat doen via email naar [email protected] of via de Facebookpagina (facebook.com/cdalv) en het Twitteraccount (@CDALdamVburg) van de lokale partij.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.