Frank Mélotte

Fractievoorzitter

Lid Commissie Maatschappij en Financiën.

Ik ben Frank Mélotte en woon nu ruim 20 jaar samen met mijn vrouw Annelies met veel plezier in de Poelpolder. Ik werk als belastingadviseur in Valkenburg ZH. Mijn inspiratie om actief te zijn voor het CDA komt voort uit twee kernwaarden van de partij: Respect voor elkaar en respect voor onze leefomgeving. Een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, maar zorg voor elkaar als dat nodig is.

Ik ben o.a. bestuurslid van de parochie H.Willibrordus geweest. Daarbij heb ik ervaren hoe belangrijk vrijwilligers voor een gemeenschap zijn. Lisse is geen onderneming. Lisse bestaat juist uit al die gelijkgezinde groepen die ieder op hun eigen terrein verantwoordelijkheid willen nemen en zich inclusief opstellen voor het grotere geheel. Het belang van kerken, sportverenigingen, scouting, etc. kan nooit overschat worden.

Ik wil mij in de komende raadsperiode graag inzetten voor ons mooie Lisse. Of dat een zelfstandig Lisse is, of een belangrijk onderdeel van een grotere gemeente? Dat hangt er vanaf: als Lissers zich kunnen blijven herkennen in het lokale en er een beter serviceniveau van de gemeente ontstaat, moeten we een grotere gemeente omarmen.

Een grote wens van het CDA-Lisse is om veel meer dan tot nu toe de burgers te betrekken bij de eigen wijk. Inwoners worden uitgenodigd om niet alleen mee te denken en de beslissen, maar ook om mee te doen.

Ik heb zin in een mooie verkiezingscampagne en samenwerken in een goed CDA-team in de Raad.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.