Theo van Dijk

Commissielid

Even voorstellen…

 

Theo van Dijk, 52 jaar, gelukkig getrouwd en vader van twee dochters en één zoon. Opgegroeid in een bloembollenkwekersgezin nabij De Engel en sinds 17 jaar woonachtig in het centrum van Lisse.

 

Na de middelbare school heb ik de Rijks Middelbare Tuinbouwschool te Lisse afgerond en sindsdien ben ik werkzaam in diverse gebieden van de bloembollensector. Eerst als medefirmant bij P. van Dijk en zn. en vervolgens als productiemanager bij bloembollenexportbedrijf Van Waveren bv. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Hobaho als Stafmedewerker Geschillen.

 

Naast deze werkzaamheden ben ik ook altijd betrokken geweest bij diverse nevenactiviteiten. Zo ben ik actief geweest als jeugdtrainer en leider bij FC Lisse, als tijdwaarnemer en jurylid bij De Watervrienden Lisse, als bestuurslid van de Lenteflora, als voorzitter van de Vereniging voor oud-leerlingen van de Rijks Middelbare Tuinbouwschool Lisse en als voorzitter van Speeltuinvereniging Marijke. Hiernaast ben ik al 30 jaar koster bij de Engelbewaarderskerk.

 

De politiek heb ik lange tijd gevolgd vanaf de zijlijn. In het voorjaar van 2013 kwam bij mij het besef dat ik ook zelf een politieke bijdrage wilde leveren. Als geboren en getogen Lissenaar besloot ik daarom kandidaatraadslid te worden bij het CDA. Het CDA heeft mij als partij altijd al aangesproken waardoor de keuze om mij via deze partij in te zetten voor de gemeentelijke politiek snel gemaakt was.

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.