20 januari 2021

Leden aan het woord: Bart Zandman

Mijn naam is Bart Zandman en samen met Tessa, Tijmen en Guido woon ik al heel wat jaartjes met veel plezier in de Westwijk. Na een uitstapje naar Nijkerk voor een 10-tal jaar, zijn we alweer geruime tijd terug in de stad waar ik ook geboren en opgegroeid ben.

Ik werk bij Smith Europe in Spijkenisse waar we dagelijks in diverse havens in Europa zorgen dat de koelcontainers weer in goede conditie zijn om voor export ingezet te worden. Samen met mijn team van inkoop en logistiek zorgen we voor de juiste voorraden van onderdelen op de juiste locaties. Een leuke uitdagende baan die veel afwisseling en voldoening geeft.

In mijn vrije tijd tennis ik graag en denk ik mee in het bestuur van het CDA Maassluis. Op tennisgebied was voor de Zandmannen 2020 een goed jaar. Samen met mijn vader waren we in staat om het toernooi in onze poule bij tennisvereniging Bequick te winnen. Leuk om dit met twee generaties te doen en uiteraard waren we trots op onze prestatie.

Binnen het CDA ben ik nu al een tijdje actief als bestuurslid. Deze partij was altijd wel in beeld bij mij aangezien mijn vader ook altijd betrokken is geweest. Het is erg leuk om mee te mogen denken over zaken die onze stad mooier en beter maken. We werken met een leuk en dynamisch team waarbij we een goede mix hebben van jong en wat ouder, veel en weinig ervaring. Juist door deze diversiteit kunnen we mooie dingen met elkaar bereiken.

Bart Zandman

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.