15 juni 2017

Wethouder Kees Pleijsier neemt afscheid na verkiezingen

Het CDA Maassluis heeft met respect kennisgenomen van het besluit van onze wethouder Kees Pleijsier om na de komende gemeenteraadsverkiezingen niet meer beschikbaar te zijn als raadslid of als wethouder in een volgend College. Na mooie jaren als wethouder, wil hij zijn carrière graag buiten de politiek een vervolg geven. Wij zijn Kees bijzonder dankbaar voor zijn inzet voor de stad en de partij, als raadslid en wethouder.

Wij kennen Kees als een bevlogen, integer en serieus professional, met hart voor de stad en de inwoners van Maassluis. Hij zet zich op hele uiteenlopende terreinen heen en heeft al mooie projecten met brede steun van de gemeenteraad kunnen uitvoeren. Wij denken aan de opwaardering van de Laan 1940-1945, de opening van de natuurspeeltuin Avonturis, de openstelling van de Lijndraaiersbrug en de succesvolle kleedkamersubsidie voor de buitensportverenigingen.

Kees gaat de lastige dossiers niet uit de weg. Hij was tijdelijk wethouder financiën en bracht Koningshof weer in rustiger vaarwater. Dit kon door zijn inzet, de goede samenwerking binnen het College, het vertrouwen vanuit de gemeenteraad en de betrokken partners in de stad.

Wij zijn verheugd dat Kees heeft aangegeven actief lid te blijven van het CDA in Maassluis en dat hij de komende verkiezingen met zijn ervaring de campagne en de kandidatenlijst zal ondersteunen. Tot de installatie van een volgend college blijft Kees onze wethouder, de verkiezingen vinden ook pas plaats in maart 2018.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.