ALBERT KLERK

Albert Klerk

penningmeester


Albert Klerk

E-mail: albertklerk.cda@gmail.com
 

Mijn naam is Albert Klerk. Ik ben opgegroeid in de Krimpenerwaard en woon, na gewoond te hebben in Voorburg, nu met vrouw en dochter in Dordrecht. Geboren en getogen in Zuid-Holland dus.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als fiscalist. Voordat ik toetrad tot het bestuur van het CDA Zuid-Holland was ik penningmeester van de lokale CDA-afdeling in Dordrecht.
Verder ben ik alweer twaalf jaar actief in het justitiepastoraat. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en ben dus veel te vinden in de polders rond Dordrecht of op de trails elders in het land. 

Als bestuurslid van het CDA Zuid-Holland hoop ik bij te dragen aan verwezenlijking van de CDA-uitgangspunten, omdat ik geloof dat die een beproefd fundament vormen voor een sterke, weerbare samenleving.
Het CDA Zuid-Holland heeft flinke ambities uitgesproken toen ik toetrad tot het bestuur, onder andere met betrekking tot: 'zichtbaarheid, ondersteunen van lokale afdelingen en het uitproberen van nieuwe concepten om leden en niet-leden te binden.'
Als penningmeester sta ik, vanuit dit perspectief, voor een verantwoorde en effectieve inzet van de beschikbare middelen die aan de vereniging zijn toevertrouwd.

Heb je vragen of andere zaken die je met mij als penningmeester wilt delen, aarzel niet om mij een mail te sturen.

Portefeuille
- penningmeesterschap
- teambuilding
- werkgeverschap richting personeel

Regiocontactpersoon voor:
- Dordrecht
- Krimpen aan den IJssel
- Krimpenerwaard
​​​​​​​- Molenlanden

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.