Arjan Kraijo

bestuurslid

Arjan Kraijo

E-mail: [email protected]

Samen met bestuur en leden wil ik de CDA-afdeling Zuid-Holland verder ondersteunen, zodat we klaar staan voor de komende periode. Uitdagingen genoeg: volgend jaar de gemeenteraadsverkiezingen en het jaar erop alweer de provinciale verkiezingen. Maar ook vraagstukken over de toekomst van de partijdemocratie zullen onze aandacht vergen. Om nog maar te zwijgen over de inhoudelijke thema’s zoals de grote stad versus platteland, energietransitie etc. Als secretaris zie ik het als mijn taak om de processen en procedures die nodig zijn binnen de afdeling Zuid-Holland om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden goed te laten verlopen. Iedereen moet zich hierbij gehoord voelen.

Over mij
Samen met mijn vrouw Sonja en onze kinderen Coen en Carel woon ik in Langerak, in de Alblasserwaard. Tien jaar geleden heb ik voor het CDA gekozen. Het mensbeeld van de christendemocratie sprak mij enorm aan. Je bent pas mens in relatie tot andere mensen. En zo is het ook. Mensen kunnen pas samen met elkaar tot mooie resultaten komen. Ook binnen het CDA zullen we het samen moeten doen.

In mijn dagelijkse werk als wethouder in de gemeente Alblasserdam mag ik mij bezig houden met Ruimtelijke Ordeningsvraagstukken, Duurzaamheid, Onderwijs en Sport. Een breed scala aan onderwerpen waarbij ik elke dag weer merk dat het de mensen zijn die resultaten mogelijk maken. Ik vind het erg mooi werk om deze mensen hierin te ondersteunen.

Portefeuille
- integriteitsbevordering
- ondersteunen van afdelingen met 'issues'/crisiscommunicatie
- scholing
- teambuilding
- verkiezingsprocessen
- vormgeving statuten

Contactpersoon voor:
- HRM-commissie
- Scholingscommissie

Regiocontactpersoon voor:
- Alblasserdam
- Gorinchem
- Hardinxveld-Giessendam
- Hendrik-Ido-Ambacht
- Papendrecht
- Sliedrecht
- Zwijndrecht

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.