Monique Rehorst

Bestuursmedewerker

Mijn naam is Monique Rehorst-Van den Broek. Ik ben 61 jaar, woon in Den Haag/Leidschenveen, ben gehuwd, heb een volwassen dochter en zoon en drie kleinzoons. Ik ben grootgebracht in een katholiek gezin waarin de CDA-waarden en normen een grote rol speelden. Het CDA ben ik vrijwel altijd in mijn keuzes trouw gebleven en inmiddels ben ik zelf ook CDA-lid. Daarnaast werkte ik jarenlang voor een trouw en langjarig CDA-lid, voormalig wethouder van de gemeente Nieuwegein en oud-Statenlid van de provincie Utrecht.

Ik werk voor het Dagelijks en Algemeen Bestuur van CDA Zuid-Holland. Daarnaast verzorg ik de communicatie ten behoeve van de provinciale afdeling van CDA Zuid-Holland.

Uit overtuiging kiest het CDA voor ‘hoop’. Dat is tevens een kernwoord in de christelijke traditie. Een keuze, waarbij je de moeilijkheden scherp onder ogen ziet en toch niet bij de pakken gaat neerzitten. Dan kun je de toekomst vormgeven en moed opbrengen om hard te werken en obstakels en problemen niet uit de weg te gaan. Niet alles is maakbaar, maar hoop maakt het mogelijk samen te leven met anderen en fouten te vergeven.

Vanuit deze overtuiging voel ik mij thuis bij en ondersteun ik het bestuur van CDA Zuid-Holland in de regio waarin ik als kind ben opgegroeid!

Contactgegevens
T: (06) 29 47 90 20
E: rehorstcda@gmail.com

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.