Monique Rehorst-Van den Broek

Sinds 1 juli jl. neemt Monique Rehorst-Van den Broek de ondersteuning van het CDA-bestuur in Zuid-Holland tijdelijk op zich bij afwezigheid van Carla de Jager. Monique stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Monique Rehorst-Van den Broek. Ik ben 56 jaar, woon in Den Haag/Leidschenveen, ben gehuwd, heb een volwassen dochter, een zoon en twee kleinzoons. Ik ben grootgebracht in een katholiek gezin waarin de CDA-waarden en normen een grote rol speelden. Het CDA ben ik vrijwel altijd trouw gebleven. Daarnaast werkte ik jarenlang heel nauw samen met een uitgesproken CDA-man bij een belangenorganisatie.

Uit overtuiging kiest het CDA voor de ‘hoop’. Dat is tevens een kernwoord in de christelijke traditie. Een keuze, waarbij je de moeilijkheden scherp onder ogen ziet en toch niet bij de pakken gaat neerzitten. Dan kun je de toekomst vormgeven en moed opbrengen om hard te werken en obstakels en problemen niet uit de weg te gaan. Niet alles is maakbaar, maar hoop maakt het mogelijk samen te leven met anderen en fouten te vergeven.

Vanuit deze overtuiging voel ik mij thuis bij, en ondersteun ik het bestuur van CDA Zuid-Holland in de regio waarin ik ben opgegroeid!

Contactgegevens
T: 06 2947 9020
E: mtljc.rehorst@gmail.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.