Sebastiaan van der Veer

Penningmeester


Graag stel ik mij aan je voor als penningmeester van het CDA Zuid-Holland. Ik ben Sebastiaan van der Veer, 33 jaar. Ik woon met veel plezier in Leiden, waar ik afgelopen periode secretaris ben geweest van het CDA Leiden. Een actieve en energieke afdeling met veel jonge nieuwe leden!

Inmiddels ben ik ruim vijftien jaar lid van het CDA. Ik ben begonnen als landelijk penningmeester van het CDJA en daarna werkzaam geweest voor CDA-Europarlementariër Corien Wortmann-Kool. Vandaag de dag werk ik voor de ANWB als belangenbehartiger op de thema’s fiscaliteit, bereikbaarheid en duurzaamheid.

In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger in de schuldhulpverlening, via Schuldhulpmaatje. Een bijzondere organisatie die mensen ondersteunt om zelf regie te krijgen op hun financiële situatie. Niet door het voor de hulpvrager te doen, maar door het samen mét de hulpvrager te doen.

Hoewel het penningmeesterschap van het CDA Zuid-Holland niet altijd een eenvoudige klus zal zijn, ben ik zeer gemotiveerd om deze klus te klaren. Wat je van mij als penningmeester kunt verwachten, is aan de ene kant strakke regie op het financieel beheer. We moeten zorgvuldig omgaan met het geld van onze leden, zeker als de financiële ruimte elk jaar kleiner wordt. Tegelijkertijd is en blijft dit een vrijwilligersorganisatie. Dat betekent ruimte bieden aan nieuwe initiatieven en ook snappen dat het soms net even anders loopt.

Portefeuille
- penningmeesterschap
- werkgeverschap richting personeel

Heb je vragen of suggesties, bel, mail of app! Ik ben te bereiken via svdveer@gmail.com of via 06-13676946.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.